Tekstil sektöründe yenilikçi ve dinamik ekibimizle, sektörün ihtiyaçlarını karşılayarak optimum çözümler üretiyoruz.


Biz kimiz?

2021 yılında kurulan Alsem Tekstil, sektörün önde gelen firmalarına hizmet veren ve kendini gelişime adamış bir ekibin kurduğu, tekstil sektöründe inovasyon odaklı bir üretim ve tedarik kuruluşudur.Sektörün ihtiyaçlarını karşılamak, çözümler üretmek adına iddialı olan ve bu iddiasını hayata geçirmek üzere Kurulan Alsem Tekstil, 2005 yılından beri tekstil sektöründe hemen her alanda hizmet vermektedir.

Profesyonel ekibimiz ile kurulduğu günden bu yana; tasarım, teknoloji ve tecrübeyi birleştirerek ürüne taşıyan firmamız; genç, dinamik, yenilikçi ve profesyonel ekibi ile birlikte uluslararası platformda başarı ile yerini almıştır.

Üretim ve hizmet kalitesinde şeffaflığı ve mükemmelliği hedef edinmiş, tüm süreçleri detaylandırarak en iyiye ulaşma arzusu taşıyan ve her aşamada en iyi olanı sunmayı amaç edinmiş, dinamik bir ekibe sahibiz.

Sektörde büyümeye kararlı olan firmamız, Türkiye ve Avrupa ’daki müşterilerimize hizmet vermektedir.

 

Ne yapıyoruz?

Çalışma ortaklarımız için, işin çekiciliğini ve zorluklarını anlıyoruz. Çözüm ortaklarımız ile beraber, yerli ve yabancı müşterilerimize tasarımdan üretime ve maliyet optimizasyonuna kadar yüksek kalitede hizmet vermekteyiz.

Bununla beraber; müşterilerimizin satın alma ihtiyaçlarını değerlendirerek, güvenilir tedarikçi havuzumuzdaki çeşitlilikle arzu edilen ürünün üretimini sağlıyoruz.

Sedex ve OCS100 onaylarının yanı sıra Organic (GOTS) ve Recycle (RCS) sertifikalarına sahibiz. Kurumsal sosyal sorumluluk konusunda tutkuluyuz ve işimizi tüm sosyal uygunluk kriterlerine göre sürdürmekteyiz.

Hedeflerimiz

Günümüzde en önemli ve en değerli şey, “ZAMAN”. Ürün kalitesine dayalı yüksek performansımız, model tasarımlarımız ve güçlü imalat ekibimizle müşterilerimizin beklentilerini eksiksiz ve zamanında karşılamak öncelikli hedeflerimizdendir.

Türkçe